17.09 на аеродромі “Гоголів”, що знаходиться у невеличкому селі Гоголів Броварського району Київської області відбулася зустріч студентів кафедри Організації авіаційних робіт та послуг за освітньо- професійною програмою “Організація авіаційних робіт і послуг” з керівництвом та працівниками даного підприємства.

Студентам провели практичне заняття у вигляді екскурсії аеродромом та ознайомили з історією створення та організаційною-структурою підприємства, особливостями наземного обслуговування ПС, розглянули ЛТХ різних типів ПС (“LA50 Patriot UA”, «АК1-3») а також обговорили різні види авіаційних робіт.

Студенти відвідали ангар незвичної купольної форми, в якому літаки знаходяться на рухомій платформі, що дуже вразило всіх присутніх, а також побували у цеху, в якому проходить фарбування ПС та побачили етапи, які проходить повітряне судно, перш ніж буде готове до виконання польотів.

За підсумками зустрічі досягнуто домовленість щодо підписання договору про співпрацю, основною метою якого стане вирішення завдань і проблем проходження практики студентами НАУ, а також їх можливість подальшого працевлаштування за фахом.