23.09.2021 року відбувся яскравий, перший в межах НАУ захід для ОПП «Бортовий супровід авіаційних пасажирських перевезень»: «Наближення мрії! Крок перший!». Ініціаторами та організаторами заходу були куратори груп БС-206Б та БС-207Б: Чайка Наталія Григорівна та Селіщев Сергій Вячеславович, а також студенти цих груп. Ідею підтримала та допомогла втілити у життя завідуюча кафедри організації авіаційних робіт та послуг Разумова Катерина Миколаївна.

На заході відбулася своєрідна посвята другого курсу ОПП з урочистим пов’язанням блакитних шарфиків, які символізують частинку мрії – шматочок неба. Був представлений кожен студент 2 курсу: звідки приїхав навчатися до НАУ, чому обрав саме це ОПП. Мрії про професію знайшли втілення і у презентації заходу, і у музичному супроводі. Лунали цікаві вірші, висловлювання відомих письменників про «людей неба».

Гостями заходу стали бортпровідниці компанії МАУ Лянна Наталія Володимирівна та Станіславська Світлана Андріївна, а також представниця авіакомпанії Sky-up, випускниця НАУ Осипчук Яна Едуардівна. Наші гості поділилися своїм власним досвідом, а також з радістю відповіли на запитання студентів. А як у всіх блищали очі!! А скільки радості від такого спілкування! Справжні стюардеси були навіть здивовані таким щирим та теплим прийомом. Квіти з вдячністю за зустріч, шарфи на згадку, посмішки та фотографії, а ще велика наснага бути причетними до такої омріяної справи – роботи для людей, де за вікном небо!

Безумовно студенти 2 курсу саме цей захід вважатимуть справжнім початком чудової традиції – звітувати кожен рік навчання про результати своїх досягнень на шляху до власної мрії!