Вірний вибір професійного майбутнього для молодої людини є основою її становлення в суспільстві, одним із головних рішень в житті.

8 грудня 2021 року на факультеті транспорту, менеджменту і логістики було проведено круглий стіл «Моє майбутнє в моїй професії», в якому взяли участь і студенти кафедри організації авіаційних робіт та послуг.

З вітальним словом до студентів звернулася проректор з гуманітарної політики та інновацій Тімкіна Світлана Юріївна, яка побажала студентам, щоб їх професійні мрії обов’язково здійснилися.

Декан ФТМЛ Мостенська Тетяна Леонідівна, вітаючи студентів, підкреслила, що  навчання на обраних ними спеціальностях дасть можливість отримати ґрунтовні теоретичні знання та практичні навички, необхідні для реалізації поставлених планів та здійснення професійних мрій, побажала їм саморозвитку та самореалізації, що дозволить реалізувати найсміливіші мрії.

Всього в роботі круглого столу прийняло участь 103 студента, свої професійні мрії було представлено у 43 виступах.

В круглому столі взяли також участь доценти кафедри організації авіаційних робіт та послуг Новальська Н.І. та Пронь С.В.

Як мріяти так, щоб мрія здійснилася? Навчатися там, де ти можеш отримати відповідну професійну освіту, щоб мрії стали реальністю!