17 січня 2022 року відбулося урочисте вручення дипломів магістра випускникам кафедри організації авіаційних робіт та послуг Факультету транспорту, менеджменту і логістики. Церемонія проходила о 10.00 в режимі онлайн та о 12.00 в режимі офлайн.

Дипломи отримали 18 студентів денної та 11 студентів заочної форми навчання, що навчалися за спеціальністю 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)» ОПП «Мультимодальний транспорт і логістика» та ОПП «Організація авіаційних робіт та послуг».

Урочисте вручення дипломів розпочалося вітальними словами декана ФТМЛ, д.е.н, професора Мостенської Тетяни Леонідівни. Для привітання випускників, надання напутніх слів та вручення дипломів була запрошена завідувач кафедри організації авіаційних робіт і послуг, д.е.н., проф. Разумова Катерина Миколаївна.

За високі успіхи у навчанні, активну участь у громадському житті університету наказом ректора № 40/ст. від 12.01.2022 грамотами Національного авіаційного університету нагороджені студенти-випускники кафедри організації авіаційних робіт та послуг:

БЕЗВЕРХА Раїса Павлівна
ГАННОШИНА Ірина Миколаївна
ЛЕВЧУК Руслана Олексіївна
МАТВІЇВ Ірина Ігорівна
ОМЕЛЬЧЕНКО Дар’я Юріївна

Дорогі випускники ми бажаємо усім вам творчих успіхів та значних професійних досягнень!