Відповідно да наказу Міністерства освіти та науки України від 05.11.2021 р. №1179 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році та внесення змін у додаток до наказу Міністерства освіти та науки від 24.11.2010 р. №1457», з метою підтримки обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання на факультеті транспорту, менеджменту і логістики НАУ було проведено І тур конкурсу.

За результатами засідання конкурсної комісії І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 275 «Транспорті технології (за видами)» 21 січня 2022 року було визначено три найкращі наукові роботи.

Cвої наукові напрацювання успішно представила та увійшла до складу переможців здобувачка вищої освіти Токарська Марія, яка навчається на 4 курсі ФТМЛ за освітньою програмою «Мультимодальний транспорт і логістика». Студентська наукова робота на тему «Використання сучасних інформаційних технологій при організації перевізного процесу» (науковий керівник к.е.н., доц. Новальська Н.І.) отримала високу оцінку членів конкурсної комісії ФТМЛ НАУ.

Вітаємо Токарську Марію з перемогою у І турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 275 «Транспортні технології (за видами транспорту)»
Бажаємо творчого зростання та успіхів в подальшій професійній діяльності!