14-18 червня 2022 року на кафедрі організації авіаційних робіт та послуг було проведено захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)» освітньо-професійних програм «Організація авіаційних робіт і послуг» та «Мультимодальний транспорт і логістика». Захист кваліфікаційних робіт – це завершальний крок в навчанні.

Здобувачі вищої освіти ОС «Бакалавр» в своїх доповідях зосередили увагу на поясненні отриманих висновків та обґрунтуванні сформульованих пропозицій, представленні наукової новизни. Здобувачі дали вичерпні відповіді на запитання членів кваліфікаційної комісії, що сприяло об’єктивності оцінювання результатів, забезпечило здобуття компетентностей та досягнення програмних результатів навчання. Було представлено також рецензії на кваліфікаційні роботи та відгуки наукових керівників.

За результатами захисту найкращі кваліфікаційні роботи були рекомендовані до участі в Огляді-конкурсі на кращий дипломний проєкт (роботу). Зокрема, це роботи здобувачів вищої освіти Корочанської Ю.В., Куцерди А.М., Токарської М.В., Шульги Ю.Д. (група МТ-402 Б), Єщенко Е.С. та Попова А.О. (група МТ-405 Ба).