Викладачі кафедри організації авіаційних робіт та послуг Факультету транспорту менеджменту і логістики НАУ взяли участь в українсько-польському форумі «Можливості логістичної інфраструктури (портів) Польщі для збільшення експорту/імпорту з Україною»

28 липня 2022 року було проведено українсько-польський форум «Можливості логістичної інфраструктури (портів) Польщі для збільшення експорту/імпорту з Україною».

Організаторами заходу виступили Український союз промисловців і підприємців та найбільші бізнес-федерації Польщі: Польсько-українська господарча палата, Роботодавці Польщі та федерація Lewiatan. В заході взяли участь представники українського бізнесу (агробізнес, Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України – АсМАП України), та профільні представники польських портів – Гданська та Гдині, які презентували особливості своєї роботи у поточний період.

До форуму долучилися викладачі кафедри організації авіаційних робіт та послуг ФТМЛ НАУ.

Форум зі польськими колегами був присвячений найбільш актуальній економічній проблемі на сьогодні для України, а саме можливостям використання транспортного та логістичного потенціалу Польщі задля розблокування українського експорту.

Зі вступним словом виступили:
Анатолій Кінах, Президент Українського союзу промисловців і підприємців;
Яцек Пехота, Президент Польсько-української господарчої палати;
Рафал Баняк, Президент роботодавців Польщі


Було презентовано інформацію про морські порти Гданська та Гдиня.


Форум відбувся у форматі відеоконференції на базі платформи Zoom.

 


Було презентовано інформацію про морські порти Гданська та Гдиня.


Форум відбувся у форматі відеоконференції на базі платформи Zoom.