19-22 червня 2023 року на кафедрі організації авіаційних робіт та послуг Факультету транспорту, менеджменту і логістики в режимі відео-конференції у Google Meet відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальності 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)» спеціалізації 275.04 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)» освітньо-професійної програми «Мультимодальний транспорт і логістика».

Здобувачами вищої освіти було підготовлено кваліфікаційні роботи з питань стану та перспектив розвитку ринку транспортних послуг, застосування сучасних технологій транспортування в діяльності вітчизняних підприємств. Зокрема, в умовах сьогодення актуальними стали дослідження організації та управління перевезеннями вантажів гуманітарної допомоги, транспортування швидкопсувних вантажів, забезпечення надійності та безпеки транспортних технологій, технічного та інформаційного забезпечення взаємодії видів транспорту, оптимізації транспортно-логістичних процесів тощо.

Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти Задераки Дмитра Миколайовича, Мірошнікової Юлії Олексіївни, Шимка Владислава Віталійовича, Ячменьової Олександри Ігорівни (МТ-403Б), Буряка Максима Олександровича, Васильєвої Ольги Вадимівни, Джерджа Юрія Анатолійовича, Котлицького Тимофія Вікторовича, Пасічник Інни Олександрівни (МТ-404Ба) рекомендовано для участі в конкурсі-огляді на кращу дипломну роботу Факультету транспорту, менеджменту і логістики.

Вітаємо бакалаврів з успішним захистом кваліфікаційних робіт та бажаємо кар’єрного зростання, успіхів у житті та МИРНОГО НЕБА!