28 травня 2024 року відбувся єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)». ЄДКІ є обов’язковим компонентом атестації здобувачів вищої освіти.

Метою ЄДКІ є вимірювання та оцінювання результатів навчання, досягнутих здобувачем освіти відповідно до вимог стандарту вищої освіти за спеціальністю 275 «Транспортні технології (за видами)» галузі знань 27 «Транспорт» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 10 жовтня 2018 року № 1171.

Іспит проходив у форматі комп’ютерного онлайн-тестування українською мовою. У кожній аудиторії були присутні незалежні проктори, процес контролювався також через дистанційне адміністрування та відеоспостереження. Загалом в тестуванні взяли участь 64 здобувачі кафедри освітніх програм «Мультимодальний транспорт і логістика» та «Бортовий супровід авіаційних пасажирських перевезень».