12 липня 2022 року в залі Вченої ради Національного авіаційного університету відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврів випускникам кафедри організації авіаційних робіт та послуг.

Дипломи отримали 8 здобувачів, що навчались за ОПП «Організація авіаційних робіт і послуг» і 37 здобувачів вищої освіти, що навчалися за ОПП «Мультимодальний транспорт і логістика». З них 17 одержали сертифікати, які підтверджують проходження навчання англійською мовою.

Урочиста церемонія почалася з вітального слова проректора з міжнародного співробітництва і освіти Національного авіаційного університету, доктора педагогічних наук, професора Зарубінської Ірини Борисівни.

Декан ФТМЛ НАУ, д.е.н, професор Мостенська Тетяна Леонідівна привітала випускників та їх батьків з важливою подією у їх житті, побажала подальшого творчого розвитку, стрімких професійних злетів та досягнення заповітних мрій.

На врученні дипломів з вітальним словом виступив радник генерального директора зі стратегічного розвитку державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» Астахов Кирил Володимирович.

Завідувач кафедри організації авіаційних робіт та послуг, д.е.н., проф. Разумова Катерина Миколаївна привітала випускників кафедри та вручила їм дипломи.

Більшість випускників планують навчатись в магістратурі за освітньо-професійними програмами кафедри.