31 жовтня 2022 року відбулась зустріч гаранта ОПП “Мультимодальний транспорт і логістика” к.т.н., доцента кафедри організації авіаційних робіт та послуг Семченко Н.О. зі здобувачами вищої освіти 1-2 курсів ОС «Магістр». Під час зустрічі було обговорено процес акредитації та критерії оцінювання ОПП, роль гаранта в освітньому процесі і під час проходження акредитації, розглянуті компоненти ОПП «Мультимодальний транспорт і логістика» другого (магістерського) рівня та їх взаємозв’язки, питання моніторингу забезпечення якості ОПП і важливості участі здобувачів вищої освіти в системі внутрішнього забезпечення якості ОПП, питання вибору наукового напряму досліджень і подальшої наукової діяльності. Зацікавлення викликало питання організації наукової роботи з науково-педагогічним складом кафедри і подальше проходження переддипломної практики.

З метою забезпечення якості освітнього процесу на ОПП “Мультимодальний транспорт і логістика” здобувачам вищої освіти другого (магістерського) рівня було запропоновано пройти опитування.

У зустрічі також взяли участь завідувач кафедри організації авіаційних робіт та послуг, д.е.н., професор Разумова К.М., члени групи забезпечення ОПП “Мультимодальний транспорт і логістика” та групи забезпечення освітнього процесу.