10 січня 2023 року відбулася оnline зустріч, присвячена завершенню навчання на факультеті транспорту, менеджменту і логістики Національного авіаційного університету.

Завершили навчання на освітньому ступені «Магістр» 13 здобувачів вищої освіти денної форми навчання, які навчалися за спеціальністю 275 «Транспортні технології (на повітряному транспорті)» ОПП «Мультимодальний транспорт і логістика».

Згідно розпорядження декана № 141 від 23.12.2022 р. студенти-випускники нагороджені грамотами за відмінні успіхи в навчанні та відповідно до рішення екзаменаційної комісії отримали дипломи магістра з відзнакою:

Андрушко Роман Сергійович,

Василюк Софія Сергіївна,

Красюк Назар Сергійович,

Мусійченко Анастасія Вадимівна.

На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернулася декан факультету транспорту, менеджменту і логістики НАУ, д.е.н, професор Мостенська Тетяна Леонідівна.

Завідувач випускової кафедри організації авіаційних робіт та послуг д.е.н, професор Разумова Катерина Миколаївна привітала випускників з важливою подією в їх житті та побажала професійних здобутків, досягнення заповітних мрій в таких нелегких умовах сьогодення.

 

Дорогі випусники! Бажаємо вам миру і злагоди, добра та віри у власні сили, впевненості та рішучості!